dimecres, 8 d’agost del 2007

Capítol Primer

L'ascens del senyor fosc

Els dos homes van aparèixer del no res, a unes iardes de distància en un sender estret i il·luminat per la lluna. Per un segon es van quedar quiets, apuntant-se amb les varetes l'un al pit de l'altre: després, havent-se reconegut, les van guardar sota les seves capes i es van posar a caminar, costat en costat, en la mateixa direcció.
- Alguna novetat?-va preguntar el més alt dels dos.
-La millor. -va respondre Snape.
El sender estava vorejat a l'esquerra per bardisses silvestres de lent creixement, a la dreta amb una tanca alt i pulcrament retallada. Les llargues capes dels homes flamejaven al voltant dels seus turmells mentre marxaven.
-Encara que podria ser tard, -va dir Yaxley, els seus trets tofencs entraven i sortien de la vista quan les branques dels arbres penjants interrompien la llum de la lluna. Va ser una mica més enganyós del que pensava. Però espero que estigui satisfet. Sembla confiar que la teva recepció serà bona.
Snape va assentir, però no es va explicar. Van girar a la dreta, a un ampli camí d'accés en el qual desembocava el sender. L'alta tanca es corbava allunyant-se d'ells, estenent-se en la distància més enllà del parell d'impressionants reixats de ferro que interrompien el camí dels homes. Cap d'ells no va fer un pas; en silenci ambdós van alçar els seus braços esquerres en una espècie de salutació i van passar a través del metall fosc que era fum.
Els arbusts esmorteïen el so dels passos dels homes. Es va sentir un va xiuxiuejar en algun lloc a la seva dreta; Yaxley va treure la seva vareta, de nou va provar no ser res més que un paó blanc, gallejant majestuosament al llarg de l'alt de la tanca.
-Lucius sempre se'l va tenir molt cregut. Paons... -Yaxley va posar la seva vareta de tornada sota la seva capa amb un esbufec.
Una bonica casa pairal va sorgir en la foscor al final del recte camí, amb llums brillant a les finestres amb forma de diamant del pis inferior. En algun lloc del fosc jardí més enllà de la tanca una font era en funcionament. La grava va cruixir sota els seus peus quan Snape i Yaxley es van cuitar cap a la porta principal, que es va obrir cap a dintre davant de la seva aproximació, encara que no hi havia ningú visible que l'obrís.
El vestíbul era gran, pobrament il·luminat, i sumptuosament decorat, amb una magnífica catifa que cobria la major part del terra de pedra. Els ulls dels retrats de cares pàl·lides a les parets van seguir Snape i Yaxley mentre els passaven a grans gambades. Els dos homes es van detenir davant d'una pesada porta de fusta que conduïa a la següent habitació, dubtant durant l'espai d'un batec de cor, llavors Snape va girar la manilla de bronze.
L'estudi era ple de gent silenciosa, asseguda al llarg d'una taula ornamentada. El mobiliari usual de l'habitació havia estat empès descuradament contra les parets. La il·luminació provenia d'un rogenc foc sota una bonica xemeneia de marbre tramuntada per una finestra daurada. Snape i Yaxley es van demorar un moment en el llindar. Quan els seus ulls es van acostumar a la falta de llum, van ser atrets cap a endavant pels estranys trets de l'escena d'una figura humana aparentment inconscient que penjava bocaterrosa sobre la taula, regirant-se lentament com suspesa per una corda invisible, i reflectida al mirall i a la nua i polida superfície de la taula de baix. Cap de les persones assegudes sota aquesta singular visió no estava mirant-la excepte per un jove pàl·lid assegut gairebé directament sota ella. Semblava incapaç d'evitar mirar cap a dalt a cada minut o així.
-Yaxley, Snape, -va dir una veu alta i clara des de la capçalera de la taula-. Arribeu convenientment tard.
El que parlava estava assegut directament davant del foc, així que va ser difícil, al principi, per als nouvinguts divisar alguna cosa més que la seva silueta. Quan es van apropar, tanmateix, la seva cara va brillar a través de les ombres, sense cabell, amb aspecte de serp, amb esquerdes per nas i brillants ulls vermells les pupil·les dels quals eren verticals. Estava tan pàl·lid que semblava emetre una brillantor perlada.
-Severus, aquí -va dir Voldemort, assenyalant el seient a la seva immediata dreta. Yaxley... al costat de Dolohov.
Els dos homes van ocupar els seus llocs assignats. La majoria dels ulls al voltant de la taula van seguir Snape, i estaven posats en ell quan Voldemor va parlar primer.
-¿Y?
-El meu Senyor, L’Orden del Fènix té intenció de traslladar a Harry Potter del seu actual lloc segur el pròxim Dissabte, al capvespre.
L'interès al voltant de la taula es va aguditzar palpablement. Alguns se'n van tensar, d'altres se'n van inquietar, tots miraven fixament a Snape i Voldemort.
-Dissabte... al capvespre, -va repetir Voldemort. Els seus ulls vermells es van fixar en els negres de Snape amb tanta intensitat que alguns dels observadors van apartar la mirada, aparentment temorosos que ells mateixos resultessin cremats per la ferocitat de la mirada. Snape, tanmateix, va tornar la mirada tranquil·lament a la cara de Voldemort i, després d'un moment o dos, la boca sense llavis de Voldemort es va corbar en una mica semblant a un somriure.
-Bé. Molt bé. I aquesta informació prové de...
-... de la font que hem discutit, -va dir Snape.
-El meu Senyor.
Yaxley s'havia inclinat cap a endavant per mirar taula a baix cap a Voldemort i Snape. Totes les cares es van girar cap a ell.
-El meu Senyor, jo he sentit una cosa diferent.
Yaxley va esperar, però Voldemort no va parlar, així que va seguir,
-A Dawlish, l’Autor, se li va escapar que Potter no serà traslladat fins al dia trenta, la nit abans que el noi en compleixi disset.
Snape estava somrient.
-La meva font em va dir que plantarien un fals rastre; aquest ha de ser. Ni dubto que Dawlish està sota un Encantament Confundus. No seria la primera vegada; se sap que és susceptible.
-t'asseguro, el meu Senyor, que Dawlish semblava bastant segur, -va dir Yaxley.
-Si estava confós, naturalment que estaria segur, -va dir Snape-. Jo t'asseguro, Yaxley, que l'Oficina d'Aurores no prendrà part en la protecció d'Harry Potter. L'Ordre creu que tenim infiltrats en el Ministeri.
-L'Ordre té raó en alguna cosa llavors, veritat? -va dir un home baix i gruixut assegut en curta distància de Yaxley; va deixar anar una rialleta xiulant que va ressonar allà i al llarg de la taula.
Voldemort no va riure. La seva mirada havia vagat cap a dalt fins al cos que es regirava lentament en l'alt, i semblava estar perdut en els seus pensaments.
-El meu senyor, -va seguir Yaxley-. Dawlish creu que tota una partida d'Aurores s'ocuparà de traslladar el noi...
Voldemort va alçar una llarga mà blanca, i Yaxley es va callar a l'instant, observant ressentit com Voldemort tornava a girar-se cap a Snape.
-On ocultaran el noi a continuació?
-A la casa d'un membre de l'Ordre, -va dir Snape-. El lloc, segons la font, ha estat equipat amb cada protecció que l'Ordre i el Ministeri junts han pogut proporcionar. Crec que hi haurà poca oportunitat d'agafar-lo una vegada estigui allà, el meu Senyor, a menys, sens dubte, que el Ministeri hagi caigut abans del pròxim dissabte, el qual podria donar-nos l'oportunitat de descobrir i desfer els suficients encantaments com per trencar la resta.
-Bé, Yaxley? -va cridar Voldemort taula a baix, la llum del foc il·luminava estranyament els seus ulls vermells. Haurà caigut el Ministeri per a Dissabte vinent?
Una vegada més, tots els caps es van girar. Yaxley va quadrar les espatlles.
-El meu Senyor, tinc bones notícies sobre aquest punt. Hi he... amb dificultat i després de grans esforços... tingut èxit en col·locar una Maledicció Imperius sobre Pius Thircknesse.
Molts dels asseguts al voltant de Yaxley van semblar impressionats; el seu veí, Dolohov, un home amb una cara llarga i retorçada, li va donar un cop de dits l'esquena.
-És un començament, -va dir Voldemort-. Però Thicknesse és sol un home. Scrimgeour ha d'estar envoltat per la nostra gent abans de que jo actue. Un atemptat fallit contra la vida del Ministre em farà retrocedir un llarg tram del camí.
-Si... el meu Senyor, això és cert... però ja sap, com a Cap del Departament de Reforç de la Llei Màgica, Thicknesse té contacte regular no sol amb el propi Ministre, sinó també amb els Caps de tots els altres departaments del Ministeri. Serà, crec jo, fàcil ara que tenim un oficial de tan alt rang sota el nostre control, subjugar als altres, i després podem treballar tots junts per sotmetre Scrimgeour.
-Mentre el nostre amic Thicknesse no sigui descobert abans de convertir a la resta, -va dir Voldemort-. En qualsevol cas, sembla improbable que el Ministeri vagi a ser meu abans de Dissabte vinent. Si no podem tocar el noi en la seva destinació, ho hem de fer mentre viatja.
-Tenim avantatge allà, el meu Senyor -va dir Yaxley, que semblava decidit a rebre alguna porció d'aprovació. Ara tenim diverses persones plantades dins del Departament de Transport Màgic. Si Potter es Aparece o utilitza la Xarxa Flu, ho sabrem immediatament.
-No faran cap de les dues coses, -va dir Snape-. l'Ordre està esquivant qualsevol forma de transport que estigui controlat o regulat pel Ministeris; desconfien de tot el que hagi de veure amb ells.
-Encara millor, -va dir Voldemort-. Haurà de sortir a camp obert. Més fàcil de prendre, de molt.
De nou Voldemort va aixecar la mirada cap al cos que es regirava lentament mentre seguia,
-M’ocuparé del noi en persona. S'han comès massa errors en el qual a Harry Potter concerneix. Alguns d'ells han estat meus. Que Potter visqui es deu més als meus errors que als seus triomfs.
La companyia al voltant de la taula observava a Voldemort aprensivament, cada un d'ells, per la seva expressió, tement que poguessin ser culpats per la continuada existència d'Harry Potter. Voldemort, tanmateix, semblava estar parlant més per a si mateix que per a cap d'ells, encara dirigint-se al cos inconscient sobre ell.
-He estat descuidat, i així m'he vist frustrat per la sort i l'oportunitat i res menys que dels plans més ben traçats. Però ara sóc més llest. Entenc el que no entenia abans. He de ser jo qui mati Harry Potter, i ho faré.
Davant d'aquestes paraules, aparentment en resposta a elles, va sonar un sobtat udol, un terrible i esquinçador crit de misèria i dolor. Molts dels asseguts davant de la taula van mirar cap a baix, sobresaltats, pel so que havia semblat sorgir de sota dels seus peus.
-Colagusano -va dir Voldemort, sense canviar el seu to tranquil i pensatiu, i sense apartar els ulls de cos que es removia a dalt. No t'he dit que mantinguessis el nostre presoner tranquil?
-Si, m...mi Senyor, -va panteixar un homenet en meitat de la taula, que havia estat asseguda tan a baix a la seva cadira que aquesta havia semblat, a primera vista, estar desocupada. Ara es va regirar al seu seient i va sortir molt de pressa de l'habitació, no deixant després d'ell res més que una curiosa brillantor platejada.
-Com estava dient, -va continuar Voldemort, mirant de nou a les cares tenses dels seus seguidors. Ara sóc més llest, necessitaré, per exemple, prendre deixada la vareta d'un de vosaltres abans d'anar a matar Potter.
Les cares al seu voltant no van mostrar res menys que sorpresa; podria haver anunciat que volia agafar prestat un dels seus braços.
-Cap voluntari? -va dir Voldemort-. Deixeu-me veure... Lucius, no veig raó perquè continuïs tenint una vareta.
Lucius Malfoy va aixecar la mirada. La seva pell semblava groguenca i cerosa a la llum del foc, i els seus ulls eren enfonsats i ombrívols. Quan va parlar, la seva veu era ronca.
-El meu Senyor?
-La teva vareta, Lluços de Riu. Exigeixo la teva vareta.
-Jo...
Malfoy va mirar de reüll a la seva esposa, que estava mirant directament cap a endavant, tan pàl·lida com ell, el seu llarg cabell ros penjava per la seva esquena, però sota la taula els seus dits esvelts es van tancar breument sobre el ninot del seu espòs. Davant del seu toc, Malfoy va posar la mà a la túnica, retirant una vareta, i passant-la-hi a Voldemort, que la va sostenir en alt davant dels seus ulls vermells, examinant-la atentament.
-Què és?
-Om, el meu Senyor, -va xiuxiuejar Malfoy.
-I el centre?
-Drac... nervi de cor de drac.
-Bé, -va dir Voldemort. Va treure la seva pròpia vareta i va comparar les seves longituds. Lucius Malfoy va fer un moviment involuntari; durant una fracció de segon va semblar com si esperés rebre la vareta de Voldemort a canvi de la seva. El gest no li va passar per alt a Voldemort, els ulls del qual es van obrir maliciosament.
-Donar-te la meva vareta, Lucius? La meva vareta?
Alguns dels membres de la multitud van riure.
-t'he donat la teva llibertat, Lucius, no és suficient per a tu? Però he notat que tu i la teva família sembleu menys feliços que abans... Què hi ha en la meva presència a la teva casa que et disgusti, Lucius?
-Res... res, el meu Senyor!
-Que mentider, Lucius...
La suau veu va semblar xiuxiuejar fins i tot després que la cruel boca hagués deixat de moure's. Un o dos dels mags amb prou feines van reprimir un estremiment quan el xiuxiuejar va créixer en volum; una cosa pesada podia escoltar-se lliscant pel terra sota la taula.
L'enorme serp va emergir per escalar lentament per la cadira de Voldemort. Es va alçar, semblant interminable, i va anar a descansar sobre les espatlles de Voldemor; el seu coll era més gruixut que la cuixa d'un home; els seus ulls, amb les seves esquerdes verticals per pupil·les, no parpellejaven. Voldemort va acariciar la criatura absentment amb llargs dits fins, encara mirant Lucius Malfoy.
-Per què els Malfoy semblen tan infeliços amb la seva sort? No és el meu retorn, el meu ascens al poder, la qual cosa professaven desitjar durant tants anys?
-Sens dubte, el meu Senyor, -va dir Lucius Malfoy. La seva mà tremolava quan es va netejar la suor del llavi superior. Ho desitgem.
A l'esquerra de Malfoy la seva esposa va fer un assentiment estrany i rígid, els seus ulls evitaven a Voldemort i a la serp. A la seva dreta, el seu fill, Draco, que havia estat mirant fixament cap a dalt al cos inert en l'alt, va mirar ràpidament cap a Voldemort i va apartar la mirada una vegada més, aterrit de fer contacte ocular.
-El meu Senyor, -va dir una dona fosca en meitat de la taula, la seva veu sonava constrenyida per l'emoció-, és un honor tenir-te aquí, a la casa de la nostra família. No hi pot haver major plaer.
Asseguda al costat de la seva germana, tan diferent d'ella en aspecte, amb el seu cabell fosc i ulls pesadament perfilats, com ho era en aguant i comportament; on Narcissa s'asseia rígida i impassible, Bellatrix s'inclinava cap a Voldemort, com si les meres paraules no poguessin demostrar el seu anhel de ser més a prop.
-No hi ha plaer més alt, -va repetir Voldemor, el seu cap es va inclinar una mica en un costat mentre avaluava Bellatrix-. Això significa molt, Bellatrix, venint de tu.
La cada d'ella es va omplir de color, els seus ulls es van inundar de llàgrimes de delit.
-¡Mi Senyor sap que no va dir mes que la veritat!
-No hi ha plaer més alt... ni tan sols no comparat amb el feliç esdeveniment que, segons he sentit, ha tingut lloc aquesta setmana en la teva família!
Ella el va mirar, amb els llavis separats, evidentment confusa.
-No sé el que vols dir, el meu Senyor.
-Estic parlant de la teva neboda, Bellatrix. I la vostra, Lucius i Narcissa. S'acaba de casar amb l'home llop, Remus Lupin. Heu d'estar orgullosos.
Hi va haver una explosió de riures sorneguers al voltant de la taula. Molts se'n van inclinar cap a endavant per intercanviar mirades divertides, uns quants van colpejar la taula amb els punys. La gran serp, disgustada pel disturbi, va obrir la boca de bat a bat i va dir furiosament, però els mortífags no ho van sentir, tan joiosos com estaven davant de la humiliació de Bellatrix i els Malfoy. La cara de Bellatrix, tan recentment enrojolada de felicitat, havia tornat d'un vermell lleig i tacat.
-No és prima nostra, el meu Senyor, -va cridar sobre l'alegria-. Nosaltres... Narcissa i jo... mai no vam tornar a veure la nostra germana des que es casés amb el sangbruta. Aquesta mocosa no té res a veure amb cap de nosaltres, ni cap bèstia amb què s'hagi casat.
-Què dius tu, Draco? -va preguntar Voldemort, i encara que la seva veu era queda, va ser portada clarament a través de xiulets i riallades. Faràs de cangur als engendraments?
L'alegria va créixer; Draco Malfoy mirava aterroritzat al seu pare, que baixava la mirada a la seva pròpia falda, llavors va captar la mirada de la seva mare. Ella va sacsejar el cap gairebé imperceptiblement, després va reassumir la seva pròpia mirada impassible cap a la paret oposada.
-Ja n'hi ha prou, -va dir Voldemort, acariciant a la furiosa serp. Ja n'hi ha prou.
I el riure va morir a l'instant.
-Molts dels nostres arbres més antics familiars s'han tornat una mica descurats amb el pas del temps, -va dir quan Bellatrix li va mirar fixament, sense alè i implorant. Què has de podar i què no per mantenir-lo saludable? Curtes aquelles parts que amenacen la salut de la resta.
-Si, el meu Senyor, -va xiuxiuejar Bellatrix, i els seus ulls es van inundar de nou amb llàgrimes de gratitud. A la primera oportunitat!
-Ho has de fer, -va dir Voldemort-. i en la teva família, igual com en el món... hem de tallar el càncer que ens infecta fins i tot que sol els de la sang autèntica romanguin...
Voldemort va alçar la vareta de Lucius Malfoy, apuntant-la directament a la figura que es regirava lentament suspesa sobre la taula, i li va donar una petita sacsejada. La figura va tornar a la vida amb un gemec i va començar a lluitar contra lligaments invisibles.
-Reconeixes la nostra convidada, Severus? -va preguntar Voldemort.
Snape va alçar els ulls a la cara que estava bocaterrosa. Tots els mortífags estaven mirant cap a la captiva ara, ja que se'ls havia donat permís per mostrar curiositat. Quan va girar la cara cap a la llum del foc, la dona va dir amb veu trencada i aterrida.
-¡Severus! Ajuda'm!
-Ah, si, -va dir Snape quan la presonera va tornar a girar lentament cap a un altre costat.
-I tu, Draco? -va preguntar Voldemort, acariciant el morro de la serp amb la mà lliure de la vareta. Draco va sacsejar el cap tibantment. Ara que la dona havia despertat, semblava incapaç de continuar mirant-la.
-Però no hauràs d'assistir a les seves classes, -va dir Voldemort-. Per a aquells de vosaltres que no ho sapigueu, ens reunim aquí aquesta nit per Charity Burbage qui, fins recentment, ensenyava a l'Escola Hogwarts de Màgia i Bruixeria.
Es van produir petits sorolls de comprensió al voltant de la taula. Una dona ampla i encorbada amb dents puntegudes va cloquejar.
-Si... la professora Burbage ensenyava als fills de bruixes i a mags tot sobre els muggles.... com no són tan diferents de nosaltres...
Un dels mortifagos va escopir al terra. Charity Burbage va girar la cara de nou cap a Snape.
-Severus... si us plau... si us plau.
-Silenci, -va dir Voldemort, amb un altre cop de la vareta de Malfoy Charity va caure en silenci com emmordassada. No m'alegra la corrupció i contaminació de les ments de nens mags, la setmana passada la Professora Burbage va fer una apassionada defensa dels sangbruta en el Profeta. Els mags, va dir, han d'acceptar lladres del seu coneixement i màgia. Minvar-la dels purasang és, diu la Professora Burbage, una circumstància del més desitjable.... Faria que tots nosaltres ens aparelléssim amb muggles... o, sens dubte, amb homes llop...
Ningú va riure aquesta vegada. No hi havia dubte de la fúria i el descontentament en la veu de Voldemort. Per tercera vegada, Charity Burbage es va regirar per enfrontar Snape. Corrien llàgrimes des dels seus ulls fins al seu cabell. Snape li va tornar la mirada, impassible, mentre ella girava una altra vegada lentament.
-Avada Kedavra.
La llampada de llum verda va il·luminar cada cantonada de l'habitació. Charity va caure amb un ressonant cop sobre la taula de baix, que va tremolar i es va partir. Alguns dels mortífags van saltar cap a enrere a les seves cadires. Draco va caure fora de la seva fins al terra.
-El sopar, Nagini, -va dir Voldemort suaument, i la gran serp es va balancejar i va lliscar de la seva espatlla fins al terra polit.

57 comentaris:

Anònim ha dit...

olaa papa jeje ja mu e llegit i suposu k es de lultim libre d'en harry oi?¿

sok la gemma ee jeje

dew 1 petoo

Xavier Vidal ha dit...

ho es!

Relíquies de la Mort ha dit...

Bé, només vull comentar que: no seria millor posar els noms a l'equivalent català?

Si vols que els lectors que llegeixen Hp en català ho entenguin, "Avada Kedavra" hauria de ser "Obitus per subitum", etc.

Bé, al blog Hp7Cat estem fent una traducció amb l'estil de les traduccions catalanes d'Empúries, som un equip de traductors i passa per diverses revisions per assegurar una traducció de qualitat ;D

Crec que traduir el llibre tot sol podria ser de suïcidi, així que et porposo que passis per HarryPotterCat per si vols agafar un capítol, traduir-lo, i que el penjem a Hp7Cat ;D

Anònim ha dit...

M'encanta Harry Potter!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

LA MAGIA DEL HARRY POTTER

Anònim ha dit...

crecc que haurieu d'haver posat tot el llibre no nomes el primer capitul axi la gent es canssaaa!

Anònim ha dit...

perdoo pero no s'ha posatt ... però també està bé amem quan pooseu els altres capítols ....

Anònim ha dit...

naucil veliko

Anònim ha dit...

loved las vegas? peril the all annexed [url=http://www.casinolasvegass.com]casino[/url] las vegas at www.casinolasvegass.com with on the other side of 75 modish manumitted [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino[/url] games like slots, roulette, baccarat, craps and more and depart loopy legitimization coins with our $400 self-governed of commission bonus.
we be unending unvaried perspicacious b wealthier games then the top-notch online [url=http://www.place-a-bet.net/]casino[/url] www.place-a-bet.net!

Anònim ha dit...

Howdy

I am new to this site. Lots of people have added so many good things here. I would also like to contribute some thing for this community. I would like to share some [url=http://www.weightrapidloss.com/lose-10-pounds-in-2-weeks-quick-weight-loss-tips]quick weight loss tips[/url]. If you want to know how to lose 10 pounds in a calendar week, you are believably not looking for a general dieting and work out plan. You can lose weight with a regular diet and workout plan, However this takes a lot of time doing intense cardio drills and sticking to a strict diet. Here I will outline the perfect steps that I took to lose 10 pounds in just a workweek.

1. Stay away from all fried foods for the week
2. Drink In an 8oz glass of Citrus paradisi with breakfast each day. (this accelerates up your metabolism)
3. Eat limited portions (stop taking when you are full)
4. If you are consuming 3 big a meals a day, take 5-6 smaller meals to keep your metabolism up and keep your body burning fat.
5. Aviod eating after 9 P.M.. Its good to eat before 9 P.M. so that our body gets proper time to burn calories before sleep.
6. Have a proper sleep everyday. Not getting enough rest has been proved to be a ranking element to the body storing excess fat.
7. Apply a body/colon clean for the 7 days. This will get rid of extra weight stored around the tummy area as well as cleanse your body of harmfull pollutants that makes you store fat and feel tired. Flush away excess pounds around the stomach area that otherwise would be hard to lose.
8. I advice you using Acai Berry Diet Pills. This one is tested to work, and you can get a free trial.
9. For those individuals who want to burn fat quickly, avoid alcoholic beverage.
10[url=http://www.weightrapidloss.com/lose-10-pounds-in-2-weeks-quick-weight-loss-tips].[/url] A low GI diet is an outstanding method of loosing weight quickly.

Thanks![url=http://www.weightrapidloss.com].[/url]!

Anònim ha dit...

Hello, as you can see this is my first post here.
Hope to receive any help from you if I will have some quesitons.
Thanks and good luck everyone! ;)

Anònim ha dit...

New here,

I'm here online for the children of Haiti.

I'm doing this for a non-profit haiti organization that devotes themselves to
creating an oppurunity for the children in haiti. If anyone wants to help then do so here:

[url=http://universallearningcentre.org]Donate to Haiti[/url] or Help Haiti

They give children in Haiti a positive outlook through education.

Please check it out, they're real.

It would be awesome if you could help us

Anònim ha dit...

Jaka jest najlepsza stronka po polsku o kredycie sms? Szukam mozliwie jak najszybciej chwilowki albo pozyczki sms.

Znalazlem ta strone, jest ona najlepsza [url=http://studencki-kredyt.pl/kredyt-sms.html]kredyt sms[/url].

Licze na to ze ci to pomoglo, pozdrawiam z Polski.

Anònim ha dit...

Coach is a superior American designer of luxury goodies, all the way from handbags coach handbags to jewelry and sunglasses to shoes. The coach features 1 of the most popular and high quality designer handbags and accessories on the market name. They are distributed through Coach 400 stores and more than 1200 joint U.S. retail. As a result of extreme marketplace competition, [url=http://www.discountoncoach.com]coach online store[/url] website, as well as retail merchants are encouraging and offering Coach handbags outlet coupons for reduced prices. These coupons are emailed to clients or it can be exploited by visiting the discount coupons offered by the company websites. You can easily find websites offering a Coach Outlet Coupon through the popular search engines. What you need to do is simply type the words "Coach Discounted Coupons" and you will get a list of sites from where you can avail promotional or discounted coupons for the purpose of buying purses and handbags of you desired brand. Some other search terms which can help you to find out a Coach Outlet Coupon include "coach shoes discount", "coach coupon codes", "coach promo codes", "coach discount handbags", "coach promotional codes", "coach purses discount", "coach bags discount", and "coach bag coupons".

To shop for fashionable [url=http://www.discountoncoach.com/coach/leather-bags]Coach Leather Bags[/url], visit [url=http://www.discountoncoach.com/coach/handbags]Coach Handbags[/url] Online Store. We give you best in the world and that too at very high discounted rate.

Anònim ha dit...

Ola, what's up amigos? :)
In first steps it is really good if someone supports you, so hope to meet friendly and helpful people here. Let me know if I can help you.
Thanks in advance and good luck! :)

Anònim ha dit...

Hi,

I am new here..First post to just say hi to all community.

Thanks

Anònim ha dit...

buy aciphex online rx drugspictures of prednisone placebo pills

[url=http://www.bebo.com/buylevitraonline1]buy levitra online gameday de[/url]

Anònim ha dit...

Great internet site!

Most everyone needs to have insurance at one time or another, whether it is
auto insurance, life insurance, health insurance, or homeowners insurance.
These times it is easier than ever to acquire free insurance quotes from several
businesses in order to find the optimal bargain. You can also determine how to preserve
lots of money in free gas when you get your insurance cost quotations.

[url=http://freeinsurancequoteshq.com]Free insurance quotes[/url]
http://freeinsurancequoteshq.com

[url=http://www.idea2result.com/]Appointment Setting[/url]

http://www.idea2result.com/

Anònim ha dit...

Hello everyone, I just registered on this brilliant forum and desired to say hi! Have a great day!

Anònim ha dit...

Whats up people

You can watch latest movies for free here:
http://www.freemoviez.biz

The quality is awesome

I think it is real good

Anònim ha dit...

megan fox maked, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187756]hot megon fox[/url] megan fox exposed
kim kardashian playstation 3, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187768]kim kardasian movie[/url] kim kardashian ray-j
taylor swift hot picture, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187772]taylor swift rap song[/url] untouchable taylor swift lyrics
hanna montana movie coupon, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187786]hannah montana nadked[/url] hanna montana meet and greet
name all the harry potter movies, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187792]chest hair muscle stubble harry potter[/url] online harry potter games
cruises nyc to canada, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187798]cruise from nassau to fort lauderdale[/url] tom cruise tropic thunder
how big is justin beibers dick, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187812]justin bieber concerts in canada[/url] justin beiber pennies facebook west seneca east
britney spear wallpapers, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187814]britney spears sex video free[/url] britney spears circus perfume
naked pictures of megan fox, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/175542]megan fox height and weight[/url] megin fox
gehjfrgghh

Anònim ha dit...

Shalom

This is the best place to watch movies for free:
http://www.freemoviez.biz

It is a very big movie site

Adios

[URL=http://www.freemoviez.biz][IMG]http://static.thepiratebay.org/img/firefox-22.png[/IMG][/URL]

Anònim ha dit...

hey


great forum lots of lovely people just what i need


hopefully this is just what im looking for looks like i have a lot to read.

Anònim ha dit...

You should check [url=http://www.denisecam.com]www.DeniseCam.com[/url] if you want to enjoy the best adult cams.

Anònim ha dit...

shingle roof,cedar roof,roof,idroof

ตกแต่งบ้าน, หลังคา, หลังคาบ้าน, Shingle roof, หลังคาไม้ cedar, หลังคา Shingles
ID Roof. ผู้นำเข้าและจัดจำหน่ายผลิตภัณฑ์ หลังคา กระเบื้องมุงหลังคา ทั้งหลังคา Shingle roof, หลังคาไม้ cedar สำหรับการตกแต่งบ้าน รีสอร์ท โรงแรมต่างๆ
idroof.com http://idroof.com
[url=http://idroof.com]http://idroof.com[/url]

Anònim ha dit...

hiya


just signed up and wanted to say hello while I read through the posts


hopefully this is just what im looking for looks like i have a lot to read and then a lot to wright

Anònim ha dit...

Long time lurker, thought I would say hello! I really dont post much but thanks for the good times I have here. Love this place..

Anònim ha dit...

Hi everybody,

What online fanzines do you read and would recommend?

For all you ska people out there I recommend The Enough Fanzine. It is one of the first rock fanzines on the web.

They have throusands of reviews from the most underground bands all over the world. Check them out online: [url=http://www.enoughfanzine.com]Enough Fanzine[/url]. Best of it all, they are 100% non-profit and just helping the scene!

Looking forward to your recommendations.

Regards!

Anònim ha dit...

Shalom

1gbps connection, 10 terabyte bandwidth powerful VPS for only 10.95!

http://www.hostomosto.com

I hope you liked this information

Anònim ha dit...

The Advanced York Funny System is a privately owned business that offers the following servics:

•Regulations or Cost a brave up funny man / facetious / artists comedy / comedy symbolize factor / agents / agencies: If you are interested in booking or hiring tolerate up comics / comedians, we give birth to several hundred on our roster and force access to upward of 5,000 comedians across the U.S. If you are interested in a good corporate wag, a corporate comedy usher, church comedy, comedy enchanter, comedy hypnotist, comedy ventriloquist, college wag, comedy speakers, Black comedian, female comic, Jewish Buffoon, Christian Fool, or any other specialty buffoon, this is your concluded comedy booking cause service.




[url=http://www.nyhystericalsociety.com]Hire a Comedian[/url]
[url=http://www.nyhystericalsociety.com]Hire a Corporate Comedian[/url]

Anònim ha dit...

Infatuation casinos? certify this inexperienced [url=http://www.realcazinoz.com]online casino[/url] president and abduct up online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also stay our up to the minute [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] steer at http://freecasinogames2010.webs.com and overwhelm essential folding spondulix !
another modern [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] locality is www.ttittancasino.com , in gain german gamblers, pen in philanthropic online casino bonus.

Anònim ha dit...

Hello Today i found something worng in an website, its not look like a human website..or page idk how to call it
can someone take a look and tell me if its a real?

here is the link:

http://www.kingofpirate.com/alien/

Thanks.

Anònim ha dit...

Make the brute with two backs casinos? verify this progeny [url=http://www.realcazinoz.com]free casino[/url] games. president and contain a withstand up online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also scrutinize our redesigned [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] steer at http://freecasinogames2010.webs.com and obtain genuine well misled !
another show-off [url=http://www.ttittancasino.com]casino[/url] spiele place is www.ttittancasino.com , rather than of german gamblers, descend upon via philanthropic online casino bonus.

Anònim ha dit...

Hi, Good night.
I like www.blogger.com because I learned a lot here. Now it's time for me to pay back.
The reason I post this guide on this of www.blogger.com is to help people solve the same problem.
Please let me know if it is unacceptable here.
Here is the guide, hope it would help you.

Articles > Video Article > PSP Video AVI to PSP - How to convert AVI to PSP using a AVI to PSP Converter(, )
AVI to PSP - Convert AVI to PSP . How to convert AVI to PSP using a AVI to PSP Converter(, ) ?
Today I'll introduce a PSP Video Manager and show you how to convert AVI to PSP by using this AVI to PSP Converter(, ).
Yasa PSP Video Converter(, ) is not merely a PSP video converter,but a audio/video converter AVI to MPEG(AVI to mp4 for example),a comprehensive audio/video converter supporting almost all popular audio/video formats, such as MPEG-1,MPEG-2,MPEG-4,AVI,DivX, DVD,VCD,SVCD,PSP Video, iPod Video,MOV,ASF,WMV,3GP,3GPP2,RM and so on.YASA AVI to PSP Converter(, ) also provides the variable expert options to the user for controlling the specification and quality of outputting.
Main Features of this AVI to PSP Converter(, ) :
Supported the following video file format.
For input video file format:
MPEG(mpg, mpeg, dat, vob); WMV; ASF; AVI; QuichTime(mov, qt); MPEG4(mp4); 3GP; DV(dv, dif); Real Video(rm); Animated GIF(gif - decoding only); Macromedia Flash(swf - decoding audio only),FLV; FLI/FLC;PSP video(mp4); iPod Video;MPEG Audio(mp2, mp3); WMA; WAV; AU; MPEG4 Audio(m4a); Real Audio(ra); OGG; AAC; Raw AC3(ac3); NUT Open Container Format(nut);
For output video file Format:
AVI, MPEG, PSP Video file, ASF,iPod Video,MOV,DivX,3GP,3GPP2,RM,WMV,VOB;
Step by step guide: How to convert AVI to PSP using a AVI to PSP Converter(, ):
Step 1. Download and run YASA PSP Video Converter(, ).
Step 2. Click " " to select AVI video file.
Step 3. Choose "PSP Video Format(*.mp4)" as Output Profiles, and enter the output video file.
Step 4. Select "Video" Page and set frame rate, frame size and Bitrate as you need. I recommend you to use default settings.
Step 5. Select "Audio" page, set Audio Bitrate as you need.I recommend you to use default settings.
Step 6. Click to start to convert AVI Video to PSP.
Step 7. After video converting, Click Menu "Tools"->"PSP Video Transfer" to transfer PSP Video to SONY PSP Player.
Step 8. Connect with your PSP player, Select the video files that you just created, and Click "-->" button to start transferring. Note: Don't forget to check the option of "automatically generate thumbnail of PSP video on PSP Player".
Now you can play the video on your PSP player.
It's easy to convert your favorite AVI files to PSP with this AVI to PSP Converter(, ).

Anònim ha dit...

Hey guys I'm not confident if this is the sound space to send this, but I am having some legitimate difficulty learning singles meet I read singles meet[url=http://www.gather.com/viewArticle.action?articleId=281474978358698
singles meet [/url] that internet site, but it in actuality didn't look as if to give alot of sanity to me. Can someone pretty please assist me? It's so intricate to foregather the sexy women of my dreams.

Anònim ha dit...

Who are the hotties you know that post here? [url=http://tjenepengerraskt.blogspot.com/]hvordan tjene penger på nettet[/url]

Anònim ha dit...

1,Picking you up from motel on departure convenience life, and then drove to the forbidden City, the largest and best-preserved sumptuous complex existing now. Visiting the Forbidden Burgh along the central axis from south to north for two hours.
Smite picturesque spots: The lecture-room and the courtyard of marvellous harmonyThe meridian gatethe hall of supreme unanimity, the hall of complete harmonythe meeting of preserving harmonythe great of stone carvingthe assembly of unionthe palace of materialistic tranquilitythe princelike garden, etc.

Upon: The above private junket is tailored for you and your friends exclusively. You and your friends settle upon enjoy Top secret pile, driver and enlistment guide.
[url=http://www.Chinawonderfultour.com/]China Tour[/url]
[url=http://www.chinawonderfultour.com/Beijing-Travel-Tours.html]Beijing Tour[/url]
[url=http://www.Chinawonderfultour.com/]Beijing Tour[/url]

Anònim ha dit...

SEO специалист. Обеспечиваю SEO оптимизацию сайтов. Стоимость работы от 50 у.е. в месяц.



ICQ 625-466-909

SEO продвижение ресурса можно поделить на 2 части:
1) Внутренняя оптимизация - это работа с наполнением ресурса; тексты, html-код, структура ресурса и тд.
Всё это необходимо привести в соответствие с требованиями релевантности поисковиков.
2) Внешние факторы - это количество и качество ссылающихся ресурсов на Ваш сайт. Чем больше сайтов цитируют (ставят ссылки, рекомендуют) Ваш ресурс, тем важнее он выглядит в глазах поисковой системы.
Важно, проводив SEO для сайта, не использовать запрещенные методы продвижения, иначе это может негативно сказаться на позициях вплоть до полного исключения сайта из индекса поисковой системы.

Вот, вкратце, из чего состоит SEO, как продвижение сайта. Это всё конечно поверхностно, потому как каждый из этих пунктов имеет множество этапов, нюансов и правил.

Особый пакет услуг SEO. Стоимость от 300 у.е.

Особый пакет услуг – это разовый комплекс работ над вашим сайтом, направленый на то, чтобы сделать его наиболее оптимизированным под поисковые системы. Приблизительные сроки выполнения - 4-6 недель.

Этап 1
Анализ SEO состояния сайта
Обзор сайта, планирование оптимизации и продвижения
Анализ сайтов "конкурентов"
Анализ и подбор ключевых слов
Оптимизация мета-данных (подбор ключевых слов, заголовков, описаний)
Оптимизация кода (первое предложение, тэги H1, жирный и курсив текст и т.д.)
Интегрирование системы для обмена ссылками

Этап 2
Создание карты сайта
Создание динамической RSS ленты новостей
Оптимизация ссылок (Search Engine Friendly URLs)
Проверка кода на соответствие стандартам W3C

Этап 3
Регистрация в поисковых системах и каталогах
Оптимизация контента

Anònim ha dit...

Pick up The Beat Deals On [url=http://www.bodybuildingrx.com/products.html]Body Supplements[/url]. You don't conceive of how good these are on the side of you. Not on a healthy

diet? Than you lack to have supplements in behalf of your substance or you will slowly get nauseated as you get older. How

close is it to ingest joke portion of vitamins everyday? It's not. And it desire save years on your moving spirit! Evaluate my Gurantee

or your money finance! I at one's desire herself guarentee that you choice fall ill thriving and perceive a gigantic dissension or you

go to your spondulicks side with! No B.S. Substantiation it minus!


[url=http://www.bodybuildingrx.com/products.html]
discount supplements[/url]

Anònim ha dit...

Thank You for being the member of this website. Please allow me to have the chance to express my satisfaction with HostGator web hosting. They offer professional and express support and they also offering some [url=http://www.aboutus.org/HostingHostGatorCoupons.com ]HostGator discount coupons[/url].

I love hostgator hosting, you will too.

http://churchguild.org/profile.php?id=332934

Anònim ha dit...

We victual all kinds of piercing property s that happen in a variety of styles,[url=http://www.safeandsoon.com/]cheap wedding dresses[/url]
[url=http://www.weddingideas4u.com]discount wedding dresses[/url]
[url=http://www.dresswomen.net]affordable wedding dresses[/url]
[url=http://www.discountpartydress.com]discount party dresses[/url]
[url=http://www.sexydress4prom.com]cheap prom dresses[/url]
colors and sizes at wholesale price.All are cheap with up to the minute styles wedding apparels including artist combining dress, beach coalescence dresses, conjugal gowns, bridesmaids dresses, prom outfits, bloom young lady dresses & mother dresses.Even we can providing the services of on the loose area customization and loose coupled with measure Blow the whistle on buy affordable stunning joining dresses in the present climate!enjoy horn-mad shopping, dress perfectly exchange for the notable wedding ceremony with the labourers of G-marry bridal.


http://www.weddingideas4u.com

Anònim ha dit...

[b][url=http://www.cheapuggbootswebsite.co.uk/]ugg boots cheap[/url][/b] The majority bogus LV use distinct things to assist make in the entrance plus the back. Due to this, you'll provide the LV down and up for both equally sides of your backpack around counterfeits jointly aided by the LV inside-out within the genuine folks. This is a second dead produce * out.

[b][url=http://www.saleuggbootsstore.co.uk/]www.saleuggbootsstore.co.uk[/url][/b] In case the quality suits your need to have, you'll be able to persist with the shop. They retain updating their selection, so that you are guaranteed to get a growing number of types. While these are replicas, they're going to even now search fantastic close to your original palms.. Together with the emergence of multi-cultural worldwide modern society, language classes have attained loads of reputation throughout the world. There are a variety of faculties offered for this purpose and ESL's associate universities are considered the most effective among the them. One can decide for just about any language: English, French, German, Italian and Spanish are among the most popular.

[b][url=http://www.uggsbootsoutletshop.co.uk/]ugg boots uk[/url][/b] outline regarding every single stitching. about several Purchasing bags using this fashionable are typically watertight in addition to fireresistant. This can be for the reason that of your sort of materials accustomed to generate the luggage. The dust bag you get using your purse is usually a useless divulge to distinguish amongst off brand and genuine. You'll be able to have one of 2 versions Gucci may make. Both equally have drawstring enclosures.
For making Pringles, new machinery and methods ended up demanded involving mixing of rice flour, potato flakes, drinking water along with other substances. When sleek dough is built, it can be slice in to slender round parts, positioned in baking trays are then fried incredibly rapidly in a device. Seasoning is usually speedily additional ahead of the chips are sent to some stacking device that packs the chips in unique Pringles containers..

[b][url=http://www.uggsaustraliastoreshop.com/]www.uggsaustraliastoreshop.com[/url][/b] Shaun then calls on how firms promoting their software program and DVDs in China must change their sales and profits and pricing approaches. I sorta concur. I say sorta because my business signifies a variety of gaming and academic software firms and somewhat than advertising their merchandise on disks, their methods (which have labored pretty well for your most element) are to offer the solution in digital style on the net with all sorts of security measures.
There was also this time that I travelled overseas and was stopped at immigration because they assumed I had been going there to get a domestic which I didn't possess the suitable papers. Ideal. A household putting on authentic Jimmy Choo footwear. Many of the well-known holidaymaker spots in the area consist of the Agra Ft, Swami Bagh, Ram Bagh, Mehtab Bagh, balkeshwar Brow, Kailash Brow, Sikandra, Itmad - Ud - . Should you be completed with all the massive excess fat marriage ceremony, both you and your freshly wed need a perfectly deserving honeymoon split. And almost nothing can be as passionate as being a passionate Himachal H ..

Anònim ha dit...

top [url=http://www.001casino.com/]001[/url] check the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]casino online[/url] unshackled no deposit reward at the leading [url=http://www.baywatchcasino.com/]baywatchcasino.com
[/url].

Anònim ha dit...


[url=http://shenenmaoyie.smartlog.dk/conseils-utiles-dans-nettoyage-sacs-de-vinyle-blanchi-de-couleur-post1254640][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shenenmaoyiss.wordpress.com/][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shenenmaoyii.blog.fc2blog.net/blog-entry-1.html][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shenenmaoyi.shutterfly.com/][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shenenmaoyii.spyuser.com/2013/01/02/sacs-de-sport-et-des-chapeaux-peut-stimuler-les-ventes/][b]sac longchamp[/b][/url]

Anònim ha dit...

Did you [url=http://www.onlinecasinos.gd]blackjack[/url] ticket that you can pole Revolving Bastion momentarily from your mobile? We be in propel a protrusion capricious casino elbow against iPhone, iPad, Android, Blackberry, Windows 7 and Smartphone users. Poem exclusive's hands on your gaming with you and be a prizewinner [url=http://www.adults.gd]vibrators[/url] wherever you go.

Anònim ha dit...

We [url=http://www.onlineblackjack.gd]baccarat[/url] be suffering with a rotund library of unqualifiedly free casino games for you to play sensibly here in your browser. Whether you want to practice a mesa round strategy or even-handed try elsewhere a insufficient new slots once playing in the direction of unfeigned in dough, we have you covered. These are the rigid uniform games that you can treat cavalierly at veritable online casinos and you can play them all in requital for free.

Anònim ha dit...

top [url=http://www.c-online-casino.co.uk/]casino[/url] coincide the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]casino[/url] free no store perk at the chief [url=http://www.baywatchcasino.com/]redeem casino
[/url].

Anònim ha dit...

zxx [url=http://www.okcanadagooseoutlet.ca]Canada Goose Outlet[/url] cos http://www.okcanadagooseoutlet.ca orl [url=http://www.celinebags-us.com]Celine Handbags[/url] fmf http://www.celinebags-us.com phm [url=http://www.buy-canadagoosesoutlet.com]Canada Goose[/url] wuf http://www.buy-canadagoosesoutlet.com wqe [url=http://www.beatsbydresaleshops.com]Cheap Beats By Dre[/url] xxg http://www.beatsbydresaleshops.com lvq [url=http://www.canadagooseoutlet2u.ca]Canada Goose Outlet[/url] jjk http://www.canadagooseoutlet2u.ca pbk [url=http://www.drdrebeats2013.com]Beats By Dre[/url] avs http://www.drdrebeats2013.com ili http://www.jifengzhiren.com/bbs/thread-49216-1-1.html
http://blog.momentumww.com/blogs/ldn_momo/2008/07/speaker-roles-at-event-uk.html#comments
http://www.saggerzone.com/videos/members/jlevd16os
http://designationnation.com/forum/topic.php?id=1455168&replies=1#post-1529137
http://www.frm-wp.com/topic.php?id=22832&replies=1#post-24555

Anònim ha dit...

Unknown message

Anònim ha dit...

Unknown message

Anònim ha dit...

Unknown message

Anònim ha dit...

Unknown message

Anònim ha dit...

Unknown message

Anònim ha dit...

Unknown message

Anònim ha dit...

Hello. [url=http://blue-pil.com/en/item/generic_xenical.html]xenical[/url] organize this deals [url=http://ph-pills.com/en/item/generic_alli.html]diet pills[/url]

Anònim ha dit...

[url=http://www.microgiving.com/profile/ribavirin]ribavirin
[/url] order rebetol
virazole buy online
buy ribavirin

Anònim ha dit...

I will definitely recommend this to my friends Free Iphone 5 Free Iphone